Jobb Nfl Player Prop fogadások most

Jobb Nfl Player Prop fogadások most

Ma délután visszapattant 48,5-re, a More vonzza a bérletek 68%-át, ha a készpénz 57%-a a friss Alsó, mint. Úgy tűnik azonban, hogy van egy ésszerű lehetőség, amelyet mindenki kihasználhat a hétfő estén. Jelenleg San francisco a jegyek 52%-át élvezi, miközben Ön 53%-a a Minnesotának szól. A sportesemények szerencsejátékában a +4,5 azt mutatja, hogy a csapat 4,5 területen alulmarad, és a győzelem lehet a legújabb választás, mert az összjátékot egyenesen megnyeri, vagy egyébként nem esik le a cuatro.5 dolog felett. Ezután nézze meg a kulcssebek benyomását és a felfüggesztéseket.

  • Most harmincöt, a fogadások és a pénz fut a 2/1. lépésben a More számára.
  • Az előrejelzések szerint ez lesz a szezon több, több ponttal járó hét egyike, amikor végre hét kezdőrúgás következik, és legalább 48,0-nál többet/alatt tartanak.
  • Ma a vadonatúj DraftKings szoftver egyszerű, letisztult és intuitív, így mind a kezdőknek, mind a hozzáértő fogadóknak személybarát felületet biztosítanak egymásnak.
  • Kansas városi területe jobb hátvéd, Isiah Pacheco programokat alaposan át kell keresni a Chiefs-hez, és 1179 méter távolságra volt a harctól, és kilenc touchdownt fogsz szerezni a 14 tipikus éves videojátékon belül.
  • “Az új Chiefs a legjobb előny az emberek számára a legújabb Super Pan határidős piacon. Végeredményben hatalmas Chiefs rajongók leszünk a hétvégére.”

A friss Miami Dolphins (11-6) valójában utazást tervez a GEHA Occupationhoz az Arrowhead Stadionban hétfőre, ahol megpróbálják legyőzni az új Ohio Urban area Chiefst (11-6). Amely nyilatkozat tartalmaz játékkal kapcsolatos előrejelzéseket, és Ön saját, speciális NFL-válogatást is tartalmaz a kortárs játékokhoz. Az új Baltimore Ravens (13-4) üdvözli az új Houston Texanst (11-7) a Yards&T Lender Arénából a hétfőn. Melyik mérkőzés nyilatkozata biztosítja Vegas kontúrjait, és egy speciális NFL-tevékenységet láthat a napi bajnoka számára. Mindegyik szervezetnek négy alapjátéka volt négyből, így 12 hónapig az összjáték alatt gázoltak, és körülbelül három függőlegesen. Néhány nap 6 a saját NFL 12 hónapjából csütörtökön kezdődik, amikor egy éles AFC Western-mérkőzést játszhat a Denver Broncos és a védő Super Bowl-bajnok Ohio Urban Area Chiefs között.

Bízhat az Odds Shark elkötelezettségében, hogy törvényes, pontos lehetőségeket és blogokat fogadjon el. Csak azokat a futballszerencsejátékosokat jelenítjük meg, akiknek általában van fogadási javaslata, mert Ön képes lesz rá. Philadelphia tulajdonképpen az adásvételi fogadások 61%-át/70%-át vonzza a spread-ből. A másik oldalon a pénzvonalas játékosok a ‘kutya Miamit’ részesítik előnyben, a passzok 73%-a/a pénz 60%-a során. Soha nem egyszerű játszani a 49erstől, mi azonban pontosan ezt tesszük a hónap első lépésében. Feltételezzük, hogy a Steelers QB Kenny Pickettnek viszonylag jó szezonja volt a QB1 óta eltelt első teljes évben, és úgy érezheti, hogy a Steelers alulértékelt a játékmezőny egészét tekintve.

Nfl Futures Lehetőség | legjobb fogadási tippek

A TwinSpires összesítése már elérte a negyvenkét,5-öt, miközben a 43,5-ös alatt megállt. Washington 59%-ot ad ki a legjobb fogadási tippek helytől/66%-ot a hagyatéki valutából. Mindezek ellenére a környezetbarát Bay megpróbálja a PointsBet-en a belépő 61%-át / 54%-át a feláras pénzből. Vessen egy pillantást közvetlenül a hétvégi módosításhoz az NFL-es találkozók bajnoki videojátékának esélyeiről, és használja az összes Caesars Sportsbook ösztönző kódot a bónusz fogadások felfedezéséhez. A tipikus szezonális NFL-játékok helyett, amelyek ferde meccseken működnek, magasabb szórásokkal és pénzvonali lehetőségekkel, a friss Very Bowl alkalmasabb arra, hogy egyenrangú megmérettetés legyen, aminek közel van esélye is.

Nfl Néhány nap több pénzvonal

legjobb fogadási tippek

Az NFL lehetőség végigvezeti Önt, és ezért a csoportos próbálkozások legjobbjai az adott videojátékon belül és a várható kimenetelen belül. Ha negatív NFL-esély (-250, -400, ilyen hasonló.) az a legvalószínűbb eredményt jelenti, a pozitív NFL esély (+150, +ötszáz, stb.) a friss esélytelent tükrözi.Bullet Robin – A parlay egy másik formája, amely játékkombókat hoz létre a legújabb fogadásban megtett felenként. Például egy jó háromcsapatos golyós robin képes egy jó három csoportos összecsapást, három pedig egy pár fős összecsapást.

Az Eagles-Seahawks tulajdonképpen stabil a -5.5-től, mivel a 47-ben teljesek, mielőtt a SuperBook levette a teljes játékot közvetlenül az Eagles-Cowboys után. “A fogadott zár most rendben volt, de mégsem ugyanaz, mint Geno Smithnél” – mondta Michaelson. “A Phillynek azonban végül is kiváló megkönnyebbülése van az Awesome Bowl versenyzőinek legújabb kesztyűje alól, amelyet az elmúlt hónapban játszottak le. Feltételezzük, hogy bárki szilárdan az Eagles élén áll.”

Ha az NFL játék körvonalai előrehaladnak a sportolók vásárlásai, sérülései és még sok más miatt, a legújabb szakemberek azt sugallják, hogy bónuszt kapsz az egész év időtartamára. A Bet365 már egy ideje létezik a tárgyalótermi fogadások széles világában, és az európai országokon belül, valamint az Egyesült Királyságban is fennáll. Eltekintve attól, hogy a profilokat ösztönözze az elkötelezettségi programmal, hogy több hozzáadott bónusz fogadási promóciót is igénybe vegyen, a bet365 az egyik legjobb NFL fogadási webhely az NFL 12 hónapja során. Az Enthusiasts legújabb sportfogadója a piacon, amely gyorsan megjelent az Extremely Pan 58 előtt, 2024 elején.Azóta a Fans önmagában generál, mivel a sportfogadási közösség elsődleges sportolója.

legjobb fogadási tippek

Abban az esetben, ha az első választása veszít, plusz tétet kap a vesztes alaptét tétjének pontos összegére. A fenti sportfogadások mindegyike bírósági és szabályozott NFL-sportfogadás az Egyesült Államokban. Tekintse meg állapotát a legnagyobb jobb oldali sarokban, és keresse meg az adott területen elérhető sportfogadásokat. Kenny Pickett kapott egy napot, így figyelmen kívül hagyhatja az 1. hónapban, amikor csak 232 métert tudott elérni a 46 kezdeményezésből (mintánként 5,0). Emellett 5 sacket kapott (9,8%-a kihagyott védőiből) a 49ers ellen egy kaszinómeccsen belül, amely során Pittsburgh végig lemaradt. Az, hogy a hétvégi esti tevékenységek egyezése általában szinte biztosan közelebb van mindenhez, amit visszakaptunk. Néhány nap 1. lépés, de az ösvénycsoport ismételt próbálkozása kedvezett.

Nfl Week 11 Gaming Book: Esély, mérkőzések és lesz, hogy meglesz a Quand Sportsbook’s Prime tíz

A szakértő futballfogadási tételek gyakran azonnal sikeres vállalatot jelentenek. A Chargers-Packers pusztán változást tapasztalt a SuperBookon ma este. A környezetbarát öböl (3-6 SU/4-5 ATS) próbálja meg kiválasztani az Aaron Rodgers-kisebb korszakot, ami nagyon nem vonzó.

Nfl Odds az Nfl minden egyes játékára Néhány nap 5

A vásárlóktól származó minden egyes választást regisztrálnak és tárolnak a rendszerben. Ezek az adatok segíthetnek döntéseiben tájékozódni az Ön által fogadott NFL-játékszoftverről, amelyre már rendelkezik. A legújabb pénzvonal, egyébként egyenes fogadás a megbízhatóak közé tartozik, amelyek segítenek felfedezni az NFL-fogadókat. A népszerű, amelyet -háromszáz valószínűséggel fog feloldani, mert az esélytelenebb lehet +250 annak érdekében, hogy az online játék a pénzvonalára kerüljön. Ez a lehetőség valószínűleg változást hozhat a friss NFL online játék előtti új hónapban, amelynek középpontjában a csapatinformációk, a sérülések, egyébként az éghajlat áll. Könnyűségüket kihasználva a pénzvonalbeli fogadások népszerűek az NFL-szezonokban.

Related Posts

error: Content is protected !!